Bouwbedrijven

Bouwbedrijven

Regelmatig verlenen wij onze diensten aan bouwbedrijven. Meestal gaat het dan om het verzorgen van een bouwvergunning aanvraag voor b.v. een verbouwing, een uitbreiding, maar ook nieuwbouwplannen van woningbouw en utiliteitsbouw.

Om uw afdeling werkvoorbereiding te ontlasten kunnen wij u van dienst zijn met het vervaardigen van alle benodigde werktekeningen die u maar bedenken kan.

Problemen met welstands commissie . . . . .
U heeft samen met uw klant een prachtig plan bedacht, doch de welstandscommissie keurt het plan af. Het zal u wel bekend voorkomen. Bij die problemen kunnen wij u ook van dienst zijn.
Ontwerpen is ook ons vakgebied.

Vaak is in grote lijnen vastgesteld hoe het woonhuis of bedrijfsgebouw gerealiseerd moet worden, maar word het ontwerp net niet goedgekeurd door welstand. De laatste stap verdient dan ook alle aandacht.
AWA bouwkundig tekenburo maakt dan een aangepast ontwerp waarbij uw basistekening zoveel mogelijk als leidraad wordt aangehouden.
Met uw gegevens geven wij een nieuwe en frisse kijk op het ontwerp.

Wij kunnen voor u de contacten met de gemeente onderhouden en zorg dragen voor de gehele bouwvergunning aanvraag procedure.